18 Temmuz 2014 Cuma

Ian Somerhalder Nina Dobrev’i Yeniden Kazanmak İstiyor!


Yeni söylentilere göre Ian Somerhalder, eski sevgilisi Nina Dobrev’in yeniden kollarına dönmesini istiyor ve “Vampir Günlükleri” seti ona eski sevgilisini her zamankinden çok daha fazla özletiyor.
Celeb Dirty Laundry’e göre, kaynaklar 35 yaşındaki Somerhalder’in 25 yaşındaki Dobrev’i yeniden kazanmak için beklediğini ve “Ne kadar gerekirse bekleyeceğini” söylüyor.
Şuanda, Ian Nina’nın özlemini duyuyor çünkü ona geri dönmüyor ve sette onu nerdeyse her gün görüyor.-Ve dizide öpüşmek ve romantik sahneler çekmek zorundalar.” diyor site. “Şuanda onu geri kazanmak için her şeyi yapmaya hazır.”
Hayranlar kesinlikle bu ikilinin yeniden birleşmesinden hoşlanırlardı.
Hayranlar şuan ayrı durumda olan gerçek hayat çiftini CW’nin popüler vampir dizisindeki aşıklar Damon Salvatore ve Elena Gilbert olarak seviyor.
Nian ve Delena olarak anılan çiftin üç yıl süren ilişkilerinin ardından ayrılıkları Mayıs ayının başlarında açıklanmıştı.Daily Maily ikilinin arkadaşlarının bu ayrılığın aralarındaki 10 yıllık yaş farkından ve Somerhalder’in evliliğe hazır olmasına rağmen Dobrev’in hazır olmamasından kaynaklandığını söylemişti.
Daha sonra, ikili ayrılıklarını 2014 People Choice Awards’da ödül alırken kameralar karşısında resmi olarak açıklamışlardı.
Bir başka söylentiye göre ikili “hala devam eden aşklarını gizlice yaşamaya çalışıyorlar.”[/size}
“Bunu gizli tutmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar.Tamamen çıktıkları moda geri dönüp dönmeme konusunda hala emin değiller özellikle şuan aralarının hala iyi olduğunu ve sahip oldukları arkadaşlığı mahvetmek istemekleri de göz önünde bulundurulursa.” dedi isimsiz içerden bir kaynak CelebDirtyLaundry.com’a.
Dobrev’in en son Derek Hough ile çıktığı ve Liam Hemsworth ile takıldığı söylentileri gelmişti.

Umarım bu söylentiler doğrudur. Biz Nian hayranları olarak onları yeniden bir arada görmeyi çok isteriz! 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder